Accounts Executive

Accountant
0 views

Accounts Executive

Accountant
Posted 2 weeks ago
0 views

Description

Apply on WorkIndia.in
Accounts Executive
H
HPBL Solution
Ahmedabad, Gujarat
Apply on WorkIndia.in
22 hours ago
₹18T–₹23T a month
Full–time
Responsible For Maintaining Clients Accounts, Transaction Records, Helping In Budget Planning, Preparing Balance Sheet Reports. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Tally | Journal Entry

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HPBL Solution will provide a salary in the range of 18000 INR to 23000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HPBL Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HPBL Solution expects the candidate to have the following skills: Journal entry, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. HPBL Solution expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Prahlad nagar, ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. HPBL Solution expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
>

Attributes

Company Name: HPBL Solution

Job details

836login's profile

836login
836login Registered for 1+ year Last online 10 months ago
India

Contact 836login (seller)

    You must log in or register a new account in order to contact the advertiser.
    To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

    Other items from this seller

    Seller details Details

    836login
    836login
    1038 active listings
    Professional seller
    Registered for 1+ year
    Last online 10 months ago
    Contact All items

    Listing location

    Ahmedabad, Gujarat, India
    23.0216238, 72.5797068

    Stay safe!

    Never pay down a deposit in a bank account until you have met the seller, seen signed a purchase agreement. No serious private advertisers ask for a down payment before you meet. Receiving an email with an in-scanned ID does not mean that you have identified the sender. You do this on the spot, when you sign a purchase agreement.
    Accounts Executive by 836login