Accounts Executive,Pune, Maharashtra, India

  • Category: Accountant
    • Location: Pune, Maharashtra
  • Jop type: Full-time
  • Salary: Rs Not mentioned

Responsible For Maintaining Accounts, Transaction Records, Preparing Balance Sheet Reports. Maintain Daily Transaction Record Skills Needed : TDS, Tally | Journal Entry, Book Keeping

More info about this Accounts Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ace Kudale Car will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ace Kudale Car expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ace Kudale Car expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Journal entry, Tally, Tds.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Job Locations: Kondwa, Manjari,More details call to Hr..

8. What are the timings of this job?
Ans. Ace Kudale Car expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Job details

Full-time

Company Name: Ace Kudale Car

Apply Now

Related jobs

  • Accountant,Pune, Maharashtra, India

    Position :- Accountant Opening :- 03 Experience :- 1 to 2 years, fresher can also apply Responsibilities:- 1. Minimum 1 year of work experience as an accountant will be preferred. 2. Manage all accounting transactions 3. Handle monthly, quarterly and...

    Full-time

    Rs Not mentioned


    Apply Now

  • Jr Accountant,Pune, Maharashtra, India

    Must know Tally Prime .Can do all type of entries .If GST n TDS knowledge is there is good to have such Candidates .Minimum 2yrs of experience. Job Type: Regular / Permanent Salary: ₹15,000.00 - ₹20,000.00 per month Ability to commute/relocate: • Pun...

    Full-time

    Rs Not mentioned


    Apply Now

  • We need Senior Chartered Accountant - Transaction Advisory Services,Mumbai, Maharashtra, India

    Exp CA's for Transaction Advisory Services at an Advisory firm Job Description/ Work Profile • Conducting financial due diligence on early-stage companies and preparation of due diligence reports • Working closely with early-stage companies for the e...

    Full-time

    Rs Not mentioned


    Apply Now