Search

Admin Executive - Receptionist

Admin Executive
1 views

Admin Executive - Receptionist

Admin Executive
Posted 2 weeks ago
1 views

Description

Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Admin Executive - Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Paisa Buddy will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Paisa Buddy expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Paisa Buddy does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Paisa Buddy expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Call me for address and more details.

8. What are the timings of this job?
Ans. Paisa Buddy expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
>

Attributes

Company Name: Paisa body

Job details

814login's profile

814login
814login Registered for 1+ year Last online 1 year ago
India

Contact 814login (seller)

    You must log in or register a new account in order to contact the advertiser.
    To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

    Other items from this seller

    Seller details Details

    814login
    814login
    1130 active listings
    Professional seller
    Registered for 1+ year
    Last online 1 year ago
    Contact All items

    Listing location

    Mumbai, Maharashtra, India
    18.9733536, 72.8281049192

    Stay safe!

    Never pay down a deposit in a bank account until you have met the seller, seen signed a purchase agreement. No serious private advertisers ask for a down payment before you meet. Receiving an email with an in-scanned ID does not mean that you have identified the sender. You do this on the spot, when you sign a purchase agreement.
    Admin Executive - Receptionist by 814login