Search

Bpo Tele Calling

BPO
Posted 1 week ago
0 views

Bpo Tele Calling

BPO
Posted 1 week ago
0 views

Description

Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Bpo Tele Calling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Maple International will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Maple International expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Maple International does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Maple International expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Thane kapurbawdi circle.

8. What are the timings of this job?
Ans. Maple International expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
>

Attributes

Company Name: Maple International

Job details

756login's profile

756login
756login Registered for 1+ year Last online 11 months ago
India

Contact 756login (seller)

    You must log in or register a new account in order to contact the advertiser.
    To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

    Other items from this seller

    Seller details Details

    756login
    756login
    2111 active listings
    Professional seller
    Registered for 1+ year
    Last online 11 months ago
    Contact All items

    Listing location

    Mumbai, Maharashtra, India
    18.9733536, 72.8281049192

    Stay safe!

    Never pay down a deposit in a bank account until you have met the seller, seen signed a purchase agreement. No serious private advertisers ask for a down payment before you meet. Receiving an email with an in-scanned ID does not mean that you have identified the sender. You do this on the spot, when you sign a purchase agreement.
    Bpo Tele Calling by 756login