Search

Corporates Sales, Marketing Manager

Marketing Executive
Posted 1 week ago
0 views

Corporates Sales, Marketing Manager

Marketing Executive
Posted 1 week ago
0 views

Description

Corporate Marketing. Branding, Presentation, Selling

More info about this Corporates Sales, Marketing Manager Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Jeevan Ambulance Service will provide a salary in the range of 25000 INR to 45000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Jeevan Ambulance Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Jeevan Ambulance Service expects the candidate to have the following skills: Branding, Presentation, Selling.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: JEEVAN AMBULANCE SERVICE
2nd floor, Hanuman Anand Bhavan, Bhaskar Colony, E.E.Highway, Service Road, Naupada, Thane West 400602
Near Punjabi Gurudwara.

8. What are the timings of this job?
Ans. Jeevan Ambulance Service expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
>

Attributes

Company Name: Jeevan Ambulance Service

Job details

814login's profile

814login
814login Registered for 1+ year Last online 1 year ago
India

Contact 814login (seller)

    You must log in or register a new account in order to contact the advertiser.
    To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

    Other items from this seller

    Seller details Details

    814login
    814login
    1130 active listings
    Professional seller
    Registered for 1+ year
    Last online 1 year ago
    Contact All items

    Listing location

    Thane, Maharashtra, India
    19.1943294, 72.9701779

    Stay safe!

    Never pay down a deposit in a bank account until you have met the seller, seen signed a purchase agreement. No serious private advertisers ask for a down payment before you meet. Receiving an email with an in-scanned ID does not mean that you have identified the sender. You do this on the spot, when you sign a purchase agreement.
    Corporates Sales, Marketing Manager by 814login