Search

Counter Salesman E Eye Care

Counter Sales
0 views

Counter Salesman E Eye Care

Counter Sales
Posted 2 weeks ago
0 views

Description

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. Eye Wear

More info about this Counter Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Eye Care will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Eye Care expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Eye Care expects the candidate to have the following skills: Eye wear.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jds eye care Amin marg.

8. What are the timings of this job?
Ans. Eye Care expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
>

Attributes

Company Name: Eye Care Rajkot

Job details

646login's profile

646login
646login Registered for 1+ year Last online 11 months ago
India

Contact 646login (seller)

    You must log in or register a new account in order to contact the advertiser.
    To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

    Other items from this seller

    Seller details Details

    646login
    646login
    26913 active listings
    Professional seller
    Registered for 1+ year
    Last online 11 months ago
    Contact All items

    Listing location

    Gujarat, Rajkot, India
    22.2894675, 70.8037091

    Stay safe!

    Never pay down a deposit in a bank account until you have met the seller, seen signed a purchase agreement. No serious private advertisers ask for a down payment before you meet. Receiving an email with an in-scanned ID does not mean that you have identified the sender. You do this on the spot, when you sign a purchase agreement.
    Counter Salesman E Eye Care by 646login