Post Free Job Website | Search Job For Free » Jobs >> » Counter Sales >> » Counter Salesman

Counter Salesman,Ullal, Karnataka, India

  • Category: Counter Sales >>
    • Location: Ullal, Karnataka
  • Jop type: Full-time
  • Salary: Rs Not mentioned

Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries.

More info about this Counter Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Padmasree enterpeises will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Padmasree enterpeises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Padmasree enterpeises does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2090/8 manganahalli main road sir m v layout 5 th block.

8. What are the timings of this job?
Ans. Padmasree enterpeises expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Job details

Full-time

Company Name: Padmasree enterpeises

Apply Now

Related jobs

  • Sales advisor,Bengaluru, Karnataka, India

    is a real estate advisory firm based out of bangalore. The Role You will be responsible for : • Developing and managing a portfolio of Key Accounts. • Achieving monthly sales targets by identifying and developing new customers. • Ensuring high levels...

    Full-time

    Rs Not mentioned


    Apply Now

  • Key Account Manager - Dealer Financing | Bangalore,Bengaluru, Karnataka, India

    WELCOME TO OLX At OLX, we shape the future of trade to unlock the hidden value in everything. We help people buy and sell cars, find housing, get jobs, buy and sell household goods, and much more, all via our network of trading platforms. Our 10,000 ...

    Undefined

    Rs Not mentioned


    Apply Now

  • Cloud Sales Manager,Bengaluru, Karnataka, India

    The Position: Cloud Sales Manager The individual shall be responsible for selling our cloud services which includes Saas, Paas, Azure, Iaas, AWS/GCP. He / she shall build and nurture relationships inside the target accounts and with Channel/SI Partne...

    Full-time

    Rs Not mentioned


    Apply Now