Driver

Driver
0 views

Driver

Driver
Posted 2 weeks ago
0 views

Description

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto | Private Car

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Trends Furnishers will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Trends Furnishers expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Trends Furnishers expects the candidate to have the following skills: Auto, Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Trends Furnishers expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Accountant.

8. What are the timings of this job?
Ans. Trends Furnishers expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
>

Attributes

Company Name: Trends Furnishers New Delhi, Delhi

Job details

789login's profile

789login
789login Registered for 1+ year Last online 1 year ago
India

Contact 789login (seller)

    You must log in or register a new account in order to contact the advertiser.
    To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

    Other items from this seller

    Seller details Details

    789login
    789login
    419 active listings
    Professional seller
    Registered for 1+ year
    Last online 1 year ago
    Contact All items

    Listing location

    New Delhi, Delhi, India
    28.6138954, 77.2090057

    Stay safe!

    Never pay down a deposit in a bank account until you have met the seller, seen signed a purchase agreement. No serious private advertisers ask for a down payment before you meet. Receiving an email with an in-scanned ID does not mean that you have identified the sender. You do this on the spot, when you sign a purchase agreement.
    Driver by 789login