Post Free Job Website | Search Job For Free » Jobs >> » Teacher Jobs » English Teacher

English Teacher,New Delhi, Delhi, India

  • Category: Teacher Jobs
    • Location: New Delhi, Delhi
  • Jop type: Full-time
  • Salary: Rs Not mentioned

Responsible For Teaching English, Improving Communication And Vocabulary, Evaluating Students. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Languages : English

More info about this English Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Skill Global will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Skill Global expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Skill Global expects the candidate to have the following skills: English.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Skill Global expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chattarpur Delhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Skill Global expects the candidate to work for the following hours: 2:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday

Job details

Full-time

Apply Now

Related jobs

  • Teacher,New Delhi, Delhi, India

    Responsible For Teaching Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills.Making Lesson Plans And Preparing Activities. More info about this Teacher Job: 1. How much salary can I expect for t...

    Full-time

    Rs Not mentioned


    Apply Now

  • Immediately Require Online Dholak Teacher in Delhi (Job Id: 12963083),New Delhi, Delhi, India

    Want a Dholak Teacher tutor in Asaf Ali Road, Delhi. I would like to use zoom or Google meet platform. The Dholak Teacher must communicate effectively. Willing to take classes any time of the week. 100% Remote Job. Job Location Online Preferred class...

    Part time

    Rs Not mentioned


    Apply Now

  • Educators,New Delhi, Delhi, India

    Passionate educators for upsc defence exams WhatsApp for Google form - 9050555858

    Full-time

    Rs Not mentioned


    Apply Now



 

 

Sitemap

Created with MySitemapGenerator