Office Admin

Admin Executive
0 views

Office Admin

Admin Executive
Posted 2 weeks ago
0 views

Description

Attending Phone Calls. Emailing, Filing And Paperwork. Must Know Tally. Age Below 27 Can Call. File and Paperwork Management, Record Management, Basic Excel, MS Word | Skills Needed : Computer, Email, Tally

More info about this Office Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Countronics will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Countronics expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Countronics expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Ms word, Record management, Tally.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3/1/29 1st Floor
Sahibabad industrial area
Site 4,Ghaziabad-UP
Very close to Kaushambi metro station.

8. What are the timings of this job?
Ans. Countronics expects the candidate to work for the following hours: 08:30 am - 5:30pm | Monday to Saturday
Report this listing
Countronics
>

Attributes

Company Name: Countronics

Job details

814login's profile

814login
814login Registered for 1+ year Last online 1 year ago
India

Contact 814login (seller)

    You must log in or register a new account in order to contact the advertiser.
    To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

    Other items from this seller

    Seller details Details

    814login
    814login
    1130 active listings
    Professional seller
    Registered for 1+ year
    Last online 1 year ago
    Contact All items

    Listing location

    Uttar Pradesh, India
    27.1303344, 80.859666

    Stay safe!

    Never pay down a deposit in a bank account until you have met the seller, seen signed a purchase agreement. No serious private advertisers ask for a down payment before you meet. Receiving an email with an in-scanned ID does not mean that you have identified the sender. You do this on the spot, when you sign a purchase agreement.
    Office Admin by 814login