Sales Man

Counter Sales
Posted 1 week ago
0 views

Sales Man

Counter Sales
Posted 1 week ago
0 views

Description

Customers Ko Attend Karna. Show Product To Customers. Garment

More info about this Sales Man Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rhythm will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rhythm expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rhythm expects the candidate to have the following skills: Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rhythm fashion, shop no.3 ground floor,Cross road complex,Opp Tasty Vada pav, near Ellora park.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rhythm expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am - 8:30pm | Monday to Sunday
>

Attributes

Company Name: Rhythm

Job details

646login's profile

646login
646login Registered for 1+ year Last online 11 months ago
India

Contact 646login (seller)

    You must log in or register a new account in order to contact the advertiser.
    To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

    Other items from this seller

    Seller details Details

    646login
    646login
    26913 active listings
    Professional seller
    Registered for 1+ year
    Last online 11 months ago
    Contact All items

    Listing location

    Vadodara, Gujarat, India
    22.2973142, 73.1942567

    Stay safe!

    Never pay down a deposit in a bank account until you have met the seller, seen signed a purchase agreement. No serious private advertisers ask for a down payment before you meet. Receiving an email with an in-scanned ID does not mean that you have identified the sender. You do this on the spot, when you sign a purchase agreement.
    Sales Man by 646login