School Teacher

Education
1 views

School Teacher

Education
Posted 2 weeks ago
1 views

Description

Responsible For Teaching Students, Conducting Tests And Meetings,Solving Problems, Evaluating Students, Helps Improving Their Skills.

More info about this School Teacher Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raja Children'S Acadmey will provide a salary in the range of 5000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raja Children'S Acadmey expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raja Children'S Acadmey does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 2 hans marg, Sansar Chand Road,Jaipur, Rajasthan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Raja Children'S Acadmey expects the candidate to work for the following hours: 08:00 am -2:00pm | Monday to Saturday
>

Attributes

Company Name: Raja Children'S Acadmey

Job details

799login's profile

799login
799login Registered for 1+ year Last online 1 year ago
India

Contact 799login (seller)

    You must log in or register a new account in order to contact the advertiser.
    To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

    Other items from this seller

    Seller details Details

    799login
    799login
    292 active listings
    Professional seller
    Registered for 1+ year
    Last online 1 year ago
    Contact All items

    Listing location

    Jaipur, Rajasthan, India
    26.9154576, 75.8189817

    Stay safe!

    Never pay down a deposit in a bank account until you have met the seller, seen signed a purchase agreement. No serious private advertisers ask for a down payment before you meet. Receiving an email with an in-scanned ID does not mean that you have identified the sender. You do this on the spot, when you sign a purchase agreement.
    School Teacher by 799login