Search

Telecaller For Sale Credit Card

Counter Sales
0 views

Telecaller For Sale Credit Card

Counter Sales
Posted 2 weeks ago
0 views

Description

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Domestic, Sales

More info about this Telecaller For Sale Credit Card Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Single venue services pvt ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Single venue services pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Single venue services pvt ltd expects the candidate to have the following skills Domestic, Sales.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 1 floor, 100 vishvesariya NAGAR, triveni nagar chorha gopalpura bypass jaipur RJ302020 IN..

8. What are the timings of this job?
Ans. Single venue services pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: 09:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
>

Attributes

Company Name: Single venue services pvt ltd

Job details

832login's profile

832login
832login Registered for 1+ year Last online 1 year ago
India

Contact 832login (seller)

    You must log in or register a new account in order to contact the advertiser.
    To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

    Other items from this seller

    Seller details Details

    832login
    832login
    335 active listings
    Professional seller
    Registered for 1+ year
    Last online 1 year ago
    Contact All items

    Listing location

    Jaipur, Rajasthan, India
    26.9154576, 75.8189817

    Stay safe!

    Never pay down a deposit in a bank account until you have met the seller, seen signed a purchase agreement. No serious private advertisers ask for a down payment before you meet. Receiving an email with an in-scanned ID does not mean that you have identified the sender. You do this on the spot, when you sign a purchase agreement.
    Telecaller For Sale Credit Card by 832login