Telecalling

Telecalling

BPO
Posted 2 weeks ago
0 views

Description

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services.

More info about this Telecalling Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Abhilashi Finance & Group will provide a salary in the range of 12000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Abhilashi Finance & Group expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Abhilashi Finance & Group does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ground Floor D-22,Sec-3, Noida-201301,Near sector-16 Metro station.

8. What are the timings of this job?
Ans. Abhilashi Finance & Group expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
>

Attributes

Company Name: Abhilashi Finance & Group

Job details

800login's profile

800login
800login Registered for 1+ year Last online 1 year ago
India

Contact 800login (seller)

    You must log in or register a new account in order to contact the advertiser.
    To protect against prohibited activities, we may check your message before it is forwarded to the recipient and, if necessary, block it.

    Other items from this seller

    Seller details Details

    800login
    800login
    649 active listings
    Professional seller
    Registered for 1+ year
    Last online 1 year ago
    Contact All items

    Listing location

    New Delhi, Delhi, India

    Stay safe!

    Never pay down a deposit in a bank account until you have met the seller, seen signed a purchase agreement. No serious private advertisers ask for a down payment before you meet. Receiving an email with an in-scanned ID does not mean that you have identified the sender. You do this on the spot, when you sign a purchase agreement.
    Telecalling by 800login